Presentatiemiddag Long-Term Care

01jul2015 15.00 - 17.00

Evenement

Op deze middag presenteren Els van Wijngaarden en Marije de Groot hun onderzoek naar respectievelijk Voltooid Leven en Levenseinde.

Voltooid Leven

Els van Wijngaarden (PLTC onderzoeker en docent ethiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle) presenteert haar onderzoek naar Voltooid Leven. Zij zal een artikel presenteren, waarin zij analyseert hoe haar participanten metaforen gebruiken om hun geleefde werkelijkheid mee te duiden (metaforen over ouderdom, aftakeling ed.). Els is de afgelopen tijd een aantal keer in het nieuws geweest rondom dit actuele thema (zie o.a. NRC van 9 mei) en komt hier op deze dag meer over vertellen.

Levenseinde

Marije de Groot (PLTC, Universiteit van Amsterdam) zal een presentatie geven over een nog lopend onderzoek naar het Levenseinde.

Deelname

Deze middag is open voor iedereen. Mocht je het interessant vinden, meld je dan aan door een email te sturen naar: marijedegroot@uva.nl.

Organisatie

Deze presentatiemiddag wordt georganiseerd door het Partnership for Long-Term Care van de Universiteit van Amsterdam.

Gepubliceerd door  AISSR