Dialoogbijeenkomst Partnership Langdurige Zorg en Dementie

24 december 2014

Wilt u op de hoogte blijven van de resultaten van de onderzoekers van het Partnership Langdurige Zorg en Dementie aan de Universiteit van Amsterdam?

Met dit bericht willen we u van harte uitnodigingen voor de eerste dialoogbijeenkomst die we organiseren. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij over het onderzoek dat we doen en gaan we graag met u in gesprek over onze eerste bevindingen.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 februari van 15.30 tot 18.00 uur in kamer S.14 van het REC-G gebouw van de Universiteit van Amsterdam, Nieuwe Prinsengracht 130 te Amsterdam.

Prof. Anne-Mei The zal deze eerste dialoogbijeenkomst feestelijk openen. Daarna volgen presentaties van de promovendi. U kunt aan het begin kiezen voor een thema en zult in kleine groepen uiteen gaan, om na de presentaties met elkaar in gesprek te gaan. We sluiten af met een plenaire discussie gevolgd door een borrel. We zien ernaar uit op 19 februari met u in gesprek te gaan!

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst van 19 februari, of wilt u aangeven op de hoogte te willen worden gehouden van toekomstige dialoogbijeenkomsten? Dit kunt u doen door voor 1 februari een mail te sturen aan Laura Vermeulen, L.H.Vermeulen@uva.nl.

Hartelijke groet namens alle onderzoekers van het Partnership Langdurige Zorg en Dementie,

Silke Hoppe
Laura Vermeulen