Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Beste geïnteresseerde, Wij nodigen u van harte uit voor de volgende dialoogbijeenkomst waar we met elkaar in gesprek gaan over ons onderzoek naar dementie. Deze bijeenkomst heeft als thema ‘lijden rond dementie’. Datum: donderdag 28 januari 2016 Tijd: 18.30-21.00.


We zetten hierbij de reeks van bijeenkomsten voort om met een diverse groep geïnteresseerden in gesprek te gaan over ons onderzoek naar dementie. Tijdens deze bijeenkomsten willen wij graag onze bevindingen terugkoppelen en in gesprek gaan met u. Ook als u niet bij één van de eerdere dialoogbijeenkomsten bent geweest, bent u van harte welkom. Hoe diverser de groep; mensen met dementie, mantelzorgers, professionals, vrijwilligers; hoe beter.
 
Op 28 januari behandelen we het thema ‘lijden rond dementie’. Natashe Lemos Dekker doet onderzoek naar het levenseinde met dementie. Silke Hoppe onderzoekt familierelaties bij vroege dementie. Eerst geven we inzicht in de theoretische achtergrond van het thema en bespreken we hoe het op verschillende manieren in hun onderzoeken terugkomt. Na een korte pauze zullen we in kleine groepen met elkaar in gesprek gaan om van elkaar te horen hoe de ervaringen zijn en welke reactie de bevindingen van de onderzoekers bij u oproept. Voor de onderzoekers is het belangrijk om te weten hoe de praktijk, u dus, dit thema ervaart.
 
De bijeenkomst vindt plaats bij het Ben Sajetcentrum op de Zwanenburgwal 206 (begane grond), Amsterdam[i]. U bent vanaf 18.30 welkom voor soep en een broodje. Het programma start om 19.00 en duurt tot 21.00 uur.
 
Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst van 28 januari, of wilt u aangeven op de hoogte te willen worden gehouden van toekomstige dialoogbijeenkomsten? Dit kunt u doen door voor 20 januari een mail te sturen aan Silke Hoppe via S.C.Hoppe@uva.nl. 
 
Wij wensen u namens het Partnership Langdurige Zorg en Dementie de beste wensen voor 2016 en hopen u 28 januari te zien!
 
Hartelijke groet namens alle onderzoekers van het Partnership,
 
Natashe Lemos Dekker & Silke Hoppe